Social 24 Martie 2017 10:55
Toti stapanii si iubitorii de pisici sunt familiarizati cu sunetul placut al torsului pisicii. Insa, ce incearca de fapt felina sa transmita prin intermediul acestui sunet? Te-ai intrebat vreodata?

Majoritatea persoanelor sunt la curent cu faptul ca pisicile torc pentru a indica o stare de placare, insa, torsul poate semnifica la fel de bine si o anumita nevoie. De exemplu, atunci cand pisicuta ta toarce insistent si miauna asemenea unui bebelus, inseamna ca are nevoie de atentie, noteaza descopera.ro. Astfel, torsul constituie o forma de comunicare!

De asemenea, pisicile torc si atunci cand au anumite dureri, specialistii fiind de parere ca aceasta este o forma de autovindecare, scrie csid.ro.

In ultima instanta, pisicile mai pot toarce si atunci cand sunt infometate, pentru a le atrage atentia stapanilor ca a este timpul mesei.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.