Social 23 Martie 2017 13:52
Presedintele Klaus Iohannis a purtat, joi, o convorbire telefonica cu premierul britanic Theresa May, in legatura cu atacul de la Londra, informeaza digi24.ro.

"Presedintele Romaniei a condamnat in termeni fermi atacul terorist care a avut loc ieri la Londra, langa Parlament, simbolul democratiei britanice, si a exprimat solidaritatea deplina a Romaniei si a poporului roman cu Regatul Unit. Presedintele Klaus Iohannis a transmis, totodata, in numele sau si al Romaniei, condoleante familiilor victimelor si urari de insanatosire grabnica celor raniti.

A fost discutata, de asemenea, situatia celor doi cetateni romani raniti in atacul de ieri, Prim-ministrul britanic exprimand regretele sale puternice pentru ranirea lor si speranta ca starea de sanatate a acestora, mai ales a cetatenei romane aflate inca in stare critica, se va ameliora", se arata intr-un comunicat al Administratiei Prezidentiale.

Citeste mai mult aici.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.