Social 20 Martie 2017 14:05 de Clara Vacaru
Politistii din Timisoara s-au autosesizat dupa ce o fata de 13 ani s-a plans ca a intrat in jocul ”Balena Albastra” si a primit amenintari pe telefon cand a vrut sa renunte, anchetatorii constatand ca totul a fost o inscenare pentru ca tanara sa obtina un alt telefon mobil nou.

Politistii de la Biroul de Combatere a Crimei Organizate Timisoara s-au autosesizat dupa ce au vazut un reportaj la un post de televiziune in care o fata in varsta de 13 ani, din Timisoara, povestea cum a intrat in jocul ”Balena Albastra” si apoi, cand a vrut sa renunte, a inceput sa primeasca amenintari pe telefon.

Adolescenta si mama ei au fost chemate, luni, la Politie, pentru a fi audiate, iar in urma verificarii telefonului mobil al copilei, politistii au descoperit ca pe acesta era instalata o aplicatie care ii permitea fetei sa isi trimita singura mesaje.

Potrivit unor surse din randul anchetatorilor, politistii au dedus ca fata a inscenat povestea, iar in final aceasta a recunoscut fapta si a spus ca in acest fel a vrut sa obtina de la parinti un telefon mobil nou.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.