Social 18 Martie 2017 18:33 de Clara Vacaru
 O tanara care a fost vazuta in mai multe zone din Alba Iulia stand in tacere pe banca, legata cu o esarfa la ochi, a starnit reactii, in ultimele zile, pe retelele de socializare si in presa locala

O tanara care era legata cu o esarfa la ochi a aparut, in ultimele zile, stand singura pe banca in diferite zone din Alba Iulia, in special in zona institutiilor publice sau unde se afla sediul instantelor. Poze cu aceasta au fost distribuite in aceasta saptamana pe retelele de socializare, oamenii facand apel catre autoritati sa incerce sa o salveze pe fata deoarece ar putea juca "Balena Albastra”, jocul care a dus la sinuciderea mai multor tineri.

Purtatorul de cuvant a Inspectoratului Judetean de Politie Alba, Luminita Prodan, a declarat, sambata, pentru News.ro ca politistii din Alba Iulia s-au sesizat cu privire la acest caz si au inceput verificari privind situatia tinerei.

"Este vorba despre o persoana majora, care are 27 de ani. Din cercetarile de pana acum nu a rezultat ca aceasta ar juca acel joc periculos”, a spus Luminita Prodan.

Tanara are 27 de ani si protesta din cauza unei nedreptati ce i s-a facut in justitie

Surse judiciare au declarat, sambata, pentru News.ro, ca tanara vazuta stand singura in diferite zone din Alba Iulia are 27 de ani si este din Alba Iulia. Potrivit acestor surse, fata este studenta in Cluj-Napoca si ar fi ales sa stea tacuta si legata la ochi in zona unor institutii pentru a protesta fata de justitie si fata de autoritati deoarece ar avea mai multe plangeri depuse si nesolutionate privind un caz personal in care acuza un profesor de discriminare si de hartuire.

Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.