Social 17 Martie 2017 14:10
Uleiul de cocos este esential pentru mesele sanatoase, dar acesta ofera diverse avantaje cand este utilizat in rutina de infrumusetare sau ingrijire a tenului si parului.

Frumusetea este conditionata in primul rand de o dieta sanatoasa si de odihna, de un stil de viata bun. Foarte multe produse cosmetice au ingrediente care influenteaza in mod negativ sanatatea tenului si a a parului. Altele, insa, aleg sa adauge produse naturale iar uleiul de cocos este unul dintre ele.

Folosirea uleiului sau a untului de cocos ca ingredient principal in produsele pentru infrumustarea este o alegere ideala. Este o metoda la indemana pentru a-ti pastra sau pentru a-ti face parul si pielea radiante, in primul rand pentru ca se renunta la chimicale. Foarte popular, uleiul de cocos are diverse proprietati de hidratare sau regenerare oferind astfel diverse beneficii. Spre exemplu, functioneaza ca balsam pentru par, cicatrizant pentru piele sau demachiant pentru ten.

Poti citi mai multe despre pe retail.ro.

Catalogul dm are oferte la cosmeticele care contin ulei de cocos si poate fi consultat aici.


Sursa foto: pixabay.com


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.