Social 14 Martie 2017 17:12 de Clara Vacaru
Liceul Teoretic "Ion Barbu" din Capitala a fost evacuat, marti dupa-amiaza, in urma unei alerte cu bomba. Pirotehnistii fac verificari in unitatea de invatamant, accesul in zona fiind restrictionat, anunta reprezentantii Politiei Capitalei.

"O persoana a sunat la 112 in jurul orei 15.00 si a spus ca in incinta liceului se afla un dispozitiv exploziv", au declarat, pentru News.ro, reprezentantii Politiei.

Ei au precizat ca directorul liceului a luat imediat masura evacuarii elevilor.

Serviciul Pirotehnic al Politiei Romane face verificari la fata locului, in timp ce Brigada Rutiera a Capitalei a restrictionat accesul in zona, au mai aratat sursele citate.

Totodata, politistii de la Siguranta si Ordine Publica au luat masuri pentru a restrictiona accesul in incinta liceului, aflat in sectorul 5, pe Strada Nabucului, nr. 18.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.