Social 14 Martie 2017 17:00 de Clara Vacaru
Lia Olguta Vasilescu, Ministrul Muncii si fostul primar al Craiovei, a participat, luni, la cea de-a 61-a sesiune a Comisiei ONU pentru conditia femeii, care a avut loc la New York.

Un video in care Olguta Vasilescu citeste un discurs in limba engleza se viralizeaza rapid pe retelele de socializare, scrie digi24.ro.

Textul citit de ministrul Muncii era despre femeile din Romania si despre modul in care acestea sunt integrate pe piata muncii.

Lia-Olguta Vasilescu a avut programata si o intrevedere bilaterala cu Lise Theriault, viceprim-ministru/ministru provincial pentru statutul femeii, din cadrul Ministerului pentru Relatii Internationale si Francofonie din Provincia Quebec – Canada. Oficialul roman a participat si la o reuniune bilaterala cu Asa Regner, ministrul Sanatatii si Afacerilor Sociale din Regatul Suediei.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.