Social 13 Martie 2017 16:09 de Clara Vacaru
Omul de afaceri Ion Tiriac considera ca protestele anti-guvernamentale au fost ilegale, cu oameni „manati din spate de cineva”.

Omul de afaceri Ion Tiriac a fost prezent, duminica seara, la Realitatea TV, unde a vorbit despre protestele impotriva Guvernului Grindeanu, care au loc de aproape doua luni in Bucuresti, dar si in alte orase din tara.

"Oamenii au dreptul sa se manifeste si este o treaba foarte democratica. Toti aceia care vin acolo cu pancarde tiparite bine. Oare nu este manat de la spate de cineva? Oamenii acestia au autorizatia sa se uneasca si sa marsaluiasca? Adica ei se aduna pentru ca nu sunt de acord cu cei care au votat in majoritate. Este asta democratie sau anarhie? Deocamdata au votat oamenii pentru astia. Lasati-i! Oamenii astia nu au voie sa fie acolo. Si ala care nu a votat deloc nu are ce cauta in piata. Astia din Piata Victoriei sunt atat de departe de adevar de nici nu va dati seama. Hai sa-i lasam pe astia sa vedem ce-or face. Ca de fiecare data tot speram. Primul lucru pe care toata lumea si-l doreste sunt banii in visteria statului", a spus afaceristul roman.

"Coruptie exista in toata lumea asta si la nivele de o mie de ori mai mari (...). Eu, intre un hot si un prost, prefer hotul. Dupa hot mai ramane ceva. Dupa prost, nu mai ramane nimic”, a mai spus Tiriac.

Ion Tiriac a mai precizat ca protestele din Romania i-au pus bete in roate in domeniul afacerilor si este intrebat constant la intalnirile de afaceri despre aceasta criza din Romania, scrie realitatea.net.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.