Social 13 Martie 2017 13:30 de Clara Vacaru
Zeci de oameni s-a calcat in picioare la propriu intr-un hipermarket din Braila, dupa ce retailerul a anuntat o oferta de hartie igienica la pret redus.

Dupa ce stocul a fost epuizat, oamenii s-au asezat la rand pana ce angajatii au scos din depozit pachete noi de hartie igienica. Mai multi cumparatori nu au avut rabdare si au intrat sa se serveasca singuri in depozitul magazinului.

Scenele au fost filmate in cartierul Vidin din Braila, iar navala cumparatorilor nu a incetat pana cand intregul stoc de hartie igienica nu a fost epuizat. In imbulzeala creata, dornici sa nu piarda promotia, oamenii s-au imbrancit si chiar si-au adresat cuvinte jignitoare, scrie stirileprotv.ro.

Baxul cu 10 suluri de hartie igienica avea o reducere de 41 la suta, mai exact de la 7,62 lei la 4,49 lei.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.