Social 13 Martie 2017 15:17
Dupa ce a sarbatorit ziua de 8 martie cu spectacolul-eveniment, intitulat “Historia de un Amor”, Opera Comica pentru Copii continua periplul prin ritmurile latine, cu premiera “Underground Tango”, care va avea loc pe 24 martie, in cea mai noua sala a institutiei, Sala UnderGrant.

Dedicat feminitatii si sentimentelor pe care le inspira, "Historia de un Amor" a fost un concert sustinut de Orchestra Operei Comice pentru Copii, dirijata de Gheorghe Iliuta, si de invitatii speciali: soprana Raluca Oprea, pianista Ioana Maria Lupascu si dansatorul de flamenco Lucas Molina.

Timp de 90 de minute, spectatorii au fost purtati, pe ritmurile lui Astor Piazzola, Carlos Gardel sau Fernando Obradors, pana in insorita Spanie, unde a aparut si s-a dezvoltat temperamentalul dans flamenco.

Finalul lunii martie aduce in prim-plan tango-ul argentinian, intr-un spectacol pregatit sa impresioneze cele mai critice priviri. Aranjamentul muzical pentru sapte instrumente si perechile de dansatori din Baletul Operei Comice pentru Copii vor face din “Underground Tango” o experienta memorabila, atat pentru pasionatii de tango, cat mai ales pentru cei care interactioneaza pentru prima data cu acest mod de exprimare.

Potrivit unui comunicat remis 9am, pana la finalul stagiunii curente, Opera Comica pentru Copii pregateste alte 8 spectacole in premiera: “Pinocchio” (la Sala Mare), “Concert-lectie de Pian”, “Salonul de Musical”, “Concert-lectie de Vioara si Pian”, “Directorul de Teatru”, “Concert-lectie de Harpa” (la Salonul Mozart), “Ivan Turbinca” si “Harap Alb” (la Sala UnderGrant). Biletele sunt disponibile in reteaua bilete.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.