Social 12 Martie 2017 11:59
Trei persoane au fost ranite si transportate ulterior la spital in urma unui accident produs pe o strada din municipiul Bacau si care a fost provocat de un preot ce a intrat frontal cu masina intr-un alt autoturism, dupa ce a ajuns pe sensul opus de mers. Preotul avea o alcoolemie de 0,61 mg/l alcool pur in aerul expirat.

Potrivit reprezentantilor Politiei Judetene Bacau, accidentul s-a petrecut sambata noaptea, pe Calea Barladului, din municipiul Bacau, dupa ce preotul de 51 de ani a pierdut controlul asupra directiei masinii pe care o conducea, pe fondul consumului de alcool si a carosabilului umed.

Barbatul a ajuns cu autoturismul pe sensul opus de mers, unde a intrat frontal intr-o masina condusa regulamentar de o tanara de 21 de ani.

”In urma impactului dintre cele doua autoturisme, soferii si o pasagera de 54 de ani aflata pe scaunul din dreapta fata a masinii conduse de tanara au fost raniti. Toate cele trei victime au fost transportate la Spitalul Judetean de Urgenta Bacau pentru acordarea de ingirjiri medicale”, a declarat, duminica, pentru News.ro purtatorul de cuvant al Politiei Judetene Bacau, Catalina Cretu.

Politistii l-au testat pe preot cu aparatul etilotest, rezultatul indicat fiind de 0,61 mg/litru alcool pur in aerul expirat. In consecinta, agentii de la Rutiera au intocmit dosar penal pe numele barbatului de 51 de ani pentru conducere sub influenta alcoolului, precum si pentru vatamare corporala din culpa, transmite News.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.