Social 12 Martie 2017 10:15
Tanarul care in noaptea de vineri spre sambata a tarat un politist cu masina dupa ce a trecut pe rosu si a refuzat sa prezinte documentele cerute, iar ulterior a lovit doua masini de politie, fiind, in cele din urma, imobilizat, cu folosirea armamentului, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile. Decizia nu este definitiva.

Tribunalul Bucuresti a admis propunerea de arestare preventiva a tanarului in noaptea de sambata spre duminica.

”Admite propunerea Pachetului de pe langa Tribunalul Bucuresti – de luare a masurii arestarii preventive a inculpatului Herscovici Ronnen. In baza art. 226 alin. 1 si 2 C.pr.pen. rap. la art. 202 alin.1, 3 si 4 lit. e) C.proc.pen., art. 223 alin. 2 C.proc.pen., dispune arestarea preventiva a inculpatului HERSCOVICI RONNEN (date) pe o perioada de 30 zile, de la 11.03.2017 pana la 09.04.2017, inclusiv. In baza art. 275 alin. 3 C.pr.pen. cheltuielile judiciare avansate de stat raman in sarcina acestuia. Cu drept de contestatie in termen de 48 de ore de la pronuntare”, se arata in solutia instantei.

Tanarul cercetat pentru omor, ultraj si distrugere fusese retinut de Parchetul de pe langa Tribunalul Bucuresti sambata seara, dupa mai multe ore de audieri la Serviciul Omoruri din cadrul Politiei Capitalei.

Barbatul de 22 de ani este, potrivit unor surse judiciare citate de News.ro, Roni Herscovici, fiul unui traficant de droguri, Carol Herscovici, prins in 2001 de politisti, pe o strada din Sectorul 1 al Capitalei, cu peste 1.000 de tablete de Ecstasy asupra sa, au precizat sursele citate.

Un politist din Bucuresti a fost ranit, in noaptea de vineri spre sambata, dupa ce a fost tarat cu masina aproximativ 20 de metri, de un sofer de 22 de ani care nu a oprit la semafor si, ulterior, a refuzat sa prezinte documentele, anunta Politia Capitalei. Soferul a fost imobilizat dupa ce a lovit doua masini de politie, iar pentru imobilizarea lui au fost trase trei focuri de arma in aer si s-a folosit un spray lacrimogen.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.