Social 10 Martie 2017 16:30
Un tanar de 27 de ani din Capitala, Sebastian Niculae, a fost retinut vineri de procurorii DIICOT, dupa ce in locuinta acestuia din Sectorul 2 au fost gasite 30 de kilograme de canabis.

Potrivit unui comunicat al DIICOT citat de Agerpres, procurorii si ofiterii Brigazii de Combatere a Criminalitatii Organizate Bucuresti au efectuat joi o perchezitie la locuinta lui Sebastian Niculae, situata in Sectorul 2, ocazie cu care a fost gasita cantitatea de 30 de kilograme de canabis, dintre care aproximativ 20 de kilograme de masa vegetala uscata, precum si o cultura indoor care continea 16 plante canabis si 23 de grame de rezina de canabis.

De asemenea, au fost gasite sisteme complete de intretinere a culturii indoor de canabis (instalatii de iluminat, filtrare a aerului, umidificare, irigare programata, reflectare a luminii, ermetizare si de incalzire) si sisteme complete de preparare si ambalare a produselor canabice (vidare, presare, uscare).

Totodata, a fost ridicata suma de 5.100 de lei, susceptibila a proveni din traficul de droguri, precum si telefoane mobile si cartele.

Sebastian Niculae va fi prezentat Tribunalului Bucuresti cu propunere de arestare preventiva pentru o perioada de 30 de zile.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.