Social 9 Martie 2017 07:58
Administratia Nationala de Meteorologie a emis, joi dimineata, avertizari cod galben de ceata pentru judetele Caras-Severin, Timis, Iasi, Vaslui, Botosani, Suceava, Harghita, Vrancea, Bacau, Galati si Neamt, iar traficul rutier pe drumurile din aceste zone se desfasoara ingreunat, vizibilitatea scazand sub 200 de metri.

Avertizarea cod galben de ceata in judetele Vrancea, zona joasa, Bacau, zona joasa, Galati si Neamt, zona joasa este valabila pana la ora 8.00, in timp ce in Caras-Severin si Timis avertizarea este valabila pana la ora 9.00.

De asemenea, judetele Iasi, Vaslui, Botosani, Suceava, zona joasa, si Harghita se vor afla sub cod galben de ceata pana la ora 10.00.

In aceste zone, ceata determina scaderea vizibilitatii sub 200 de metri si izolat sub 50 de metri, arata News.ro.

Centrul Infotrafic al Politiei Romane informeaza ca traficul rutier se desfasoara cu dificultate, in conditii de ceata densa, pe mai multe drumuri din judetele afectate de ceata.

Politistii le recomanda soferilor sa circule cu viteza redusa, adaptata permanent conditiilor de drum, sa tina aprinse ziua luminile de intalnire ale autovehiculelor toate categoriile de drumuri, nu doar pe cele pe care exista obligativitate si sa foloseasca si luminile de ceata.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.