Social 8 Martie 2017 11:16
Iata ce mesaje au transmis politicienii cu ocazia Zilei Internationale a Femeii.

"La multi ani, dragi sotii, mame, fiice si bunici! O zi de 8 Martie insorita si o primavara cu tot ce va doriti!", a scris Traian Basescu pe Facebook.

"Cu ocazia zilei de 8 Martie le urez din tot sufletul tuturor mamelor, sotiilor, surorilor si fiicelor noastre sa aiba doar "primavara" in viata - si le multumesc din partea unui fiu, sot , frate si tata fff mandru de ele", a scris si Victor Ponta pe o retea de socializare.


"La multi ani, doamnelor si domnisoarelor! Sa fiti sanatoase, respectate, iubite!", se arata in mesajul primarului Capitalei.

Si premierul Sorin Grindeanu a transmis un mesaj. "Doamnelor si domnisoarelor, va doresc sa stiti sa va bucurati de evenimentele simple, dar frumoase ale vietii! La multi ani!".


Si presedintele PSD a transmis un mesaj cu ocazia acestei zile.


Update 13.30: Fostul premier Dacian Ciolos a transmis, de asemenea, un mesaj cu ocazia acestei zile.

"La multi ani tuturor doamnelor si domnisoarelor din viata noastra, sotiilor, mamelor, surorilor, prietenelor si colegelor noastre, tuturor femeilor care ne sunt aproape, ne intregesc si ne sunt cel mai frumos dar al existentei.

Azi, mai mult decat in celelalte zile, odata cu mugurii primaverii, sa ne amintim ca eternul feminin este expresia creatiei in lumea noastra, iar noi barbatii venim pe lume si ne implinim rostul gratie voua, dragile noastre.

Urmand gandul lui Nichita Stanescu, la multi ani, dragostelor noastre!"


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.