Social 7 Martie 2017 14:29
Procurorul sef al DNA, Laura Codruta Kovesi, sustine ca gratierea nu ar trebui sa se aplice celor care au comis fapte de coruptie, scrie digi24.ro.

Intrebata de jurnalisti ce parere are despre amendamentele propuse de Serban Nicolae, Kovesi a raspuns: "Nu as vrea sa comentez amendamentul vreunui parlamentar. Pot sa spun ca, in ceea ce priveste proiectul privind gratierea, noi am transmis punct de vedere la CSM si ne insusim in totalitate toate obervatiile tehnice la acel moment. In subsidiar, pot sa va spun ca, in opinia noastra, gratierea nu ar trebui sa se aplice celor care au comis fapte de coruptie si, totodata, nu ar trebui sa se aplice atunci cand prejudiciile aduse statului nu au fost recuperate".

Laura Codruta Kovesi a participat la sedinta bilantului activitatii Ministerului Public, scrie hotnews.ro.

Senatorul PSD, Serban Nicolae, a depus, luni, un amendament la proiectul de lege privind gratierea, aflat in dezbatere in Comisia juridica de la Senat, prin care condamnatii pentru luare si dare de mita, trafic de influenta si abuz in serviciu pot fi gratiati. El a explicat ca nu crede ca ”cei care sunt corupti trebuie sa stea trei intr-un pat in conditii de igrasie, de igiena precara”.

Citeste si:


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.