Un barbat de 40 de ani din localitatea Milestii de Sus, judetul Bacau, si-a ucis nepoata de 3 ani si apoi i-a ascuns trupul intr-un geamantan, pe care l-a pus intr-un cotet. Ulterior, el s-a predat la politia si si-a recunoscut fapta.

Fetita de trei ani din Bacau al carei cadavru a fost gasit de catre politisti intr-un geamantan a fost lovita cu pumnii si izbita de pamant si de pereti de unchiul sau, de fata fiind alti doi copii de trei si sapte ani. Unchiul fetei le-a spus politistilor ca si-a iesit din minti pentru ca era beat, iar fetita nu se mai oprea din plans. Cand a constatat ca nepoata sa este moarta, barbatul i-ar fi ascuns trupul pentru a nu fi vazut de fiii sai.

Barbatul de 40 de ani le-a spus anchetatorilor ca fetita s-a apucat de plans in momentul in care niste prieteni aflati in vizita la el, marti seara, i-au propus copilei, in gluma, sa mearga cu ei, iar el a refuzat.

Deranjat de plansul fetei, barbatul a inceput sa o loveasca cu pumnii si apoi a izbit-o de pamant si chiar de peretii camerei. Intreaga scena a avut loc in prezenta copiilor barbatului, in varsta de trei si sapte ani, precum si a prietenilor sai aflati in vizita. Barbatul a constatat ca victima si-a pierdut cunostinta, motiv pentru care a stropit-o cu apa si, constatand ca parca incepuse sa-si revina, a asezat-o in pat sa doarma”, a declarat, joi, pentru News.ro purtatorul de cuvant al Parchetului Tribunalului Bacau, Cristinel Ciocanta.

Cand a vazut ca fetita este decedata, barbatul i-a ascuns trupul intr-un geamantan

Dupa cateva ore de la incident, pe parcursul noptii, bacauanul de 40 de ani s-a dus sa vada cum se simte nepoata sa, moment in care a constatat ca aceasta este moarta. In consecinta, barbatul a invelit trupul fetitei intr-un cearsaf, l-a pus intr-un geamantan pe care apoi l-a ascuns intr-un cotet din curtea locuintei.

Autorul a marturisit ca a ascuns cadavrul pentru a nu fi vazut de catre copiii sai, verisorii victimei. Ulterior, ar fi incercat sa se sinucida cu medicamente, insa sustine ca le-ar fi vomat”, a precizat procurorul Cristinel Ciocanta.

A doua zi dupa incident, barbatul a mers in municipiul Bacau, unde s-a autodenuntat la o sectie de Politie. In urma verificarilor, politistii si procurorul de caz au descoperit cadavrul fetitei.

Parintii fetitei plecasera din tara cu doua zile inainte si o lasasera in grija unchiului si a concubinei lui

Parintii fetitei plecasera la munca in Anglia, cu doua zile inainte de producerea tragediei, copila fiind lasata in grija barbatului acuzat de crima si a concubinei acestuia. Potrivit primarului din zona, unchiul copilei si iubita acestuia se certau si se bateau des.

Edilul din Parincea a spus ca nu-i cunoaste personal pe barbatul care a ucis-o pe fetita si pe concubina acestuia, care au impreuna trei copii, o fetita de trei ani si doi baieti de 5 si 7 ani. Insa, spune ca a auzit de la vecinii celor doi ca acestia se certau si se bateau destul de des.

Citeste si:
Wizz Air închide baza aeriană din Bacău. Cum își pot recupera...
Wizz Air închide baza aeriană...

El sta mai mult pe acasa, doar concubina lui mai munceste cu ziua prin sat. Vecinii povestesc ca se certau des, se mai si bateau, totul pe fondul consumului de alcool”, a mai afirmat primarul Sorin Rosu.

Retinut pentru 24 de ore pentru omor si violenta in familie, barbatul va fi prezentat, joi, instantei cu propunerea de arestare preventiva.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.