Parchetul de pe langa Judecatoria Carei face o ancheta pentru purtare abuziva dupa ce o politista ar fi batut un sofer despistat baut la volan care i-ar fi spus acesteia ca seamana cu Elena Udrea.

Am fost sesizati de catre Inspectoratul de Politie Judetean Satu Mare care s-a sesizat din oficiu. Este un dosar de purtare abuziva”, a declarat, pentru News.ro, purtatorul de cuvant al Parchetului de pe langa Judecatoria Carei, Ilisie Teofil.

Dosarul a fost deschis in urma unui incident care s-ar fi intamplat in noaptea de joi spre vineri, dupa ce, potrivit presei locale, un sofer pe nume Mircea Ardelean a fost depistat baut in trafic. Acesta se intrepta spre Moftin cand a fost oprit de un echipaj de la Rutiera din care facea parte si o politista.

Conform publicatiei Informatia Zilei, barbatul a fost dus la spital pentru a i se recolta probe biologice, apoi a fost condus la Sectia de Politie Carei ca sa i se intocmeasca dosar penal. In timp ce agentii faceau documentele, soferul ar fi facut o gluma, spunandu-i politistei ca seamana cu Elena Udrea, insa, femeia l-a lovit pe barbat pana acesta s-a prabusit inconstient. Ulterior, barbatul a fost dus la spital, unde medicii au constatat ca are ruptura de vezica, el fiind operat.

Potrivit purtatorului de cuvant al Parchetului de pe langa Judecatoria Carei, barbatul agresat este inca internat in spital.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.