Un tanar in varsta de 28 de ani, care lucra ca jandarm, a fost gasit spanzurat, in noaptea de marti spre miercuri, la cateva ore dupa ce a provocat un accident de circulatie in Oradea si a fugit de la fata locului, abandonand masina.

Potrivit Inspectoratului Judetean de Politie Bihor, tanarul in varsta de 28 de ani a provocat, marti seara, un accident de circulatie pe o strada din Oradea, intrand cu masina pe contrasens si lovind in plin un taxi. In urma impactului taximetristul si o clienta care se afla in masina au fost raniti usor si au fost transportati la spital, in timp ce tanarul a fugit de la fata locului, abandonandu-si autoturismul.

La cateva ore de la producerea accidentului, tanarul, care lucreaza ca jandarm in cadrul Inspectoratului Judetean de Jandarmi Bihor, a fost gasit spanzurat de catre prietena sa care a alertat Politia si a chemat Ambulanta.

Medicii sositi la fata locului au constatat ca tanarul a incercat intai sa-si taie venele, apoi s-a spanzurat.

Cazul a fost preluat, miercuri, de Parchetul Militar care urmeaza sa desfasoare o ancheta in acest caz, avand in vedere ca tanarul lucra intr-o institutie militarizata.

Potrivit reprezentantilor Inspectoratului Judetean de Jandarmi Bihor, jandarmul lucra din 2012 in cadrul institutiei dupa ce in prealabil absolvise o scoala militara. Tanarul nu a avut nicio abatere disciplinara si nu era casatorit.

Surse judiciare au declarat, miercuri, pentru News.ro, ca tanarul s-ar fi speriat dupa comiterea accidentului deoarece ar fi fost baut si de aceea ar fi decis sa isi puna capat zilelor.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.