O fetita de opt ani din Iasi a fost atacata de doi caini pe strada, luni la pranz, fiind transportata la spital, cu plagi muscate la cap, iar politistii fac cercetari in acest caz.

Incidentul a avut loc in zona Copou din municipiul Iasi.

Fetita plecase de acasa sa isi cumpere dulciuri de la un magazin, iar la intoarcerea spre casa a fost atacata de doi caini. ”Mama i-a dat bani sa-si cumpere dulciuri. Cand se intorcea acasa a fost atacata de doi caini. A fost muscata la arcada si la o ureche. A venit acasa plangand, era plina de sange. Sunt foarte multi caini aici in zona si sunt agresivi”, a spus fratele fetitei.

Copila a fost transportata cu ambulanta la Spitalul de Copii ”Sfanta Maria” din Iasi.

Am fost solicitati sa intervenim in zona Copou, iar la fata locului am gasit o fetita cu plagi muscate deasupra sprancenei si la o ureche. I-au fost acordate ingrijiri de urgenta, apoi a fost transportata la Spitalul de Copii. Starea fetitei este stabila”, a declarat purtatorul de cuvant al Serviciului de Ambulanta Iasi, Neculai Pralea.

Purtatorul de cuvant al Politiei judetului Iasi, Anca Vajiac, a spus ca politistii s-a autosesizat in acest caz.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.