Peste 2.000 de oameni protesteaza, duminica seara, pe o ploaie marunta, in Piata Victoriei din Capitala, in a douazecea zi de manifestatii antiguvernamentale.

Peste 2.000 de oameni se afla, duminica seara, in Piata Victoriei din Capitala, scandand: "Hotii", "Zi de zi aici vom fi", "Demisia","DNA sa vina sa va ia". Si la Cluj au continuat protestele. Aici, 3.000 de oameni au cerut demisia Guvernului. De asemenea, in Timisoara au protestat 1.000 de persoane.

Oamenii flutura steaguri tricolore, fluiera si sufla in vuvuzele. Circulatia rutiera in zona se desfasoara normal, mitingul fiind supravegheat de jandarmi si politisti.

Numărul record de manifestanţi în Piaţa Victoriei a fost atins în 5 februarie, când peste 280.000 de oameni au protestat chiar în ziua în care Guvernul a abrogat Ordonanţa de Urgenţă privind codurile penale.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.