Premierul Sorin Grindeanu a declarat sambata seara, la Realitatea TV, ca a auzit mesajul celor care protesteaza seara de seara in fata Palatului Victoria, de multe ori "in direct", pentru ca sta pana tarziu la Guvern.

Intrebat ce mesaj le transmite celor care ies in continuare in strada sa protesteze impotriva Guvernului, premierul Grindeanu a raspuns: "Am auzit mesajul lor, am actionat in consecinta. Nu mi-am dorit nici eu, nici Guvernul, nici partidul (...) sa ajungem la divizare. Auzindu-i, si eu si colegii am luat aceasta decizie de a abroga (OUG 13, n.r.). I-am auzit de multe ori in direct, pentru ca, sa stiti, stau pana seara tarziu in cladirea Guvernului", a spus Grindeanu, intr-o emisiune de la Romania TV.

"Partea civica din tara noastra pare ca s-a trezit si este capabila sa reactioneze, indiferent cine este la guvernare sau cine e presedinte, iar asta e un bun castigat pentru tara noastra (...) pare capabila sa reactioneze la orice pare ca nu este explicat destul, ca nu este transparent, ca nu e comunicat asa cum trebuie, iar asta este un lucru bun", a mai spus el, potrivit hotnews.ro.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.