O fetita in varsta de un an si patru luni din judetul Constanta a murit, duminica dimineata, dupa ce un dulap din plastic s-ar fi prabusit peste ea in timp ce era in pat. Politia a deschis o ancheta in acest caz.

Potrivit reprezentantilor Serviciului de Ambulanta Judetean Constanta, medicii au fost solicitati sa intervina, duminica dimineata, in localitatea Mircea Voda pentru ca o fetita in varsta de un an si patru luni avea nevoie de ingrijiri medicale.

Un echipaj medical s-a deplasat la fata locului si a inceput manevrele de resuscitare, dar in ciuda eforturilor cadrelor medicale copilul a fost declarat decedat.

Conform primelor informatii, fetita se afla in pat, cu fata pe perna, iar un dulap din plastic s-ar fi prabusit peste ea. Trupul neinsufletit a fost dus la morga pentru efectuarea necropsiei si stabilirea cauzei decesului, medicii legisti urmand sa afle daca moartea a survenit in urma unui traumatism sau daca fetita a fost sufocata.

Politistii constanteni au deschis o ancheta in acest caz pentru a stabili imprejurarile exacte in care a avut loc evenimentul, urmand ca la finalizarea anchetei sa ia masurile care se vor impune.

Familia respectiva mai are inca o fetita, aflata in clasa a patra.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.