Un politist din cadrul Biroului de Investigatii Criminale al Sectiei 11 Politie a salvat, joi dimineata, de la moarte, un barbat care voia sa se sinucida, dandu-si foc in fata unei benzinarii, anunta Politia Capitalei.

Politistul, aflat in drum spre serviciu, l-a observat pe barbatul pe care il stia cu anumite probleme de comportament chiar in timp ce isi dadea foc la haine pe trotuarul din fata unei statii peco, spun reprezentantii Politiei.

Ei mai arata ca politistul a actionat imediat, smulgandu-i barbatului bricheta din mana si trantindu-l in zapada pentru a stinge focul.

Ulterior, barbatul a fost condus la sectie, apoi la spital pentru evaluare si supraveghere. Potrivit politistilor, barbatul, in varsta de 44 de ani, avea asupra sa un bilet de adio.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.