Femeia a fost retinuta marti, iar miercuri magistratii Judecatoriei Piatra-Neamt au admis propunerea de arestare preventiva, scrie News.ro.

”Dispune arestarea preventiva a inculpatei: Marc Crinela, cercetata pentru savarsirea infractiunii de act sexual cu un minor in forma continuata, prev. si ped. de art. 220 alin. 1 si alin. 3 lit. b Cod penal, cu aplic. art. 35 alin. 1 Cod penal. pentru o perioada de 30 zile incepand cu data de 15.02.2017 si pana la data de 16.03.2017 inclusiv. (...) Cu drept de contestatie in termen de 48 ore de la pronuntare pentru inculpat si de la comunicare pentru procuror”, se arata in solutia publicata pe site-ul instantei.

Potrivit anchetatorilor, profesoara, care preda limba romana la Seminarul Teologic din Piatra Neamt, este acuzata ca a intretinut relatii sexuale cu un elev de clasa XI-a, timp de aproape jumatate de an. In luna noiembrie a anului trecut, adolescentul s-a sinucis, iar politistii au deschis o ancheta in acest caz.

Purtatorul de cuvant al Inspectoratului de Politie Judetean Neamt, Elena Bulgarea, declara ca cercetarile in cazul profesoarei au fost declansate in urma anchetei facute dupa sinuciderea elevului.

Conform presei locale, profesoara este casatorita cu un preot, are trei copii si in prezent este insarcinata, iar posibilitatea ca bebelusul sa fie al elevului este foarte mare.

Citeste si: Neamt: Profesoara retinuta pentru act sexual cu un minor; elevul s-a sinucis