2.000 de oameni au venit, marti seara, in fata Palatului Cotroceni, pentru a sustine Guvernul Grindeanu si a-i cere demisia lui Klaus Iohannis.

Cel putin unii dintre manifestanti ar fi fost adusi cu microbuzul, din Craiova, scrie Digi24.ro.

Inca din prima zi de protest in fata Palatului Cotroceni, pe internet au circulat informatii si imagini potrivit carora, unii manifestanti ar fi fost adusi in Bucuresti special cu acest scop. Reporterii Digi24 au reusit sa discute cu soferul unui microbuz, care confirma varianta.

Discutie cu un sofer de microbuz:

„-De unde veniti?

-Din Craiova. 12 persoane. Nu m-a tocmit nimeni, eu lucrez, sunt angajat. Mi se spune "Pleci" si plec. Traseul e inapoi acasa astfel incat sa nu depaseasca termenul regulamentar.

-Oamenii au venit pregatiti?

-Ce pregatiti? Eu stiu cu ce au venit ei? Vin cu ce vor”.

Coincidenta sau nu, sunt si manifestanti care au venit sa scandeze in fata Administratiei Prezidentiale, tot din Craiova, dar spun ca sunt pe cont propriu. „Vin de la Craiova cu masina proprietate personala. Am venit pe banii mei, nu pe banii altora, sa-mi expun punctul de vedere”, afirma un barbat.

Protestul a durat, ieri seara, putin peste ora 21:00.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.