Fostul ministru de Finante, Eugen Teodorovici, s-a numarat printre putinii parlamentari care nu a parasit plenul in timpul discursului presedintelui Klaus Iohannis in fata Camerelor reunite, subliniind ca acesta a fost un gest de normalitate, relateaza bursa.ro.
"Eu, totusi, sper sa avem, in Romania, clasa politica pe care ne-o dorim cu totii. Nu este vorba despre persoane, ci despre institutii. Noi, ca Parlament, trebuie sa respectam relatia institutionala, daca vrem respect din partea cealalta. Eu asa cred. Mi se pare normal sa ascultam pe fiecare ce are de spus. Astfel de reactii (n.r. parasirea plenului) mi se par totusi actiuni care nu pot sa aiba loc in secolul XXI, in Romania, o tara europeana", a declarat Teodorovici, citat de b1.ro.

"Daca tu crezi ca este corect, bine si legal, atunci faci. Daca nu, eu zic ca este normal ca fiecare politician in parte, indiferent de partidul din care face parte, sa faca ce crede el de cuviinta si ce-i dicteaza constiinta", a adaugat el.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.