Unitatea de invatamant a decis, totusi, pastrarea lui.

Elevul in varsta de 12 ani de la o scoala din localitatea Todiresti (Vaslui) care, in decembrie 2016, a lovit o profesoara peste picioare cu o teava, a fost sanctionat cu scaderea notei la purtare la unu pe primul semestru.

Totodata, s-a decis mutarea baiatului la o alta clasa din aceeasi unitate de invatamant, fiind in continuare monitorizat de catre conducerea scolii.

"Cele doua sanctiuni, cele mai drastice posibile pentru elevii care frecventeaza cursurile invatamantului obligatoriu, au fost aplicate conform Regulamentului de Organizare si Functionare a Institutiilor de Invatamant Preuniversitar.

Insa se poate reveni asupra acestor masuri daca, potrivit Statutului Elevului, se constata o schimbare de comportament a copilului. Astfel, la sfarsitul lui martie, vom relua discutiile pe marginea acestui subiect si vom face aprecierile cuvenite", a declarat directorul Scolii Generale Todiresti, Petronela Lipsa, citata de Ziare.com.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.