Seful comisiei parlamentare de control al SRI, senatorul PSD Adrian Tutuianu, a declarat luni ca fiica sa este majora si are dreptul sa spuna ce vrea, dupa ce aceasta a scris pe Facebook ca protestatarii ies „ca oile” in Piata Victoriei si ca ii este „scarba”.

„Postarea a fost una neinspirata, dar pe fond, daca tot sustinem ca toata lumea are dreptul sa spuna ceva, cred ca si copiii mei au dreptul sa spuna ceva. Daca traim intr-o tara libera, orice om are dreptul sa spuna ce crede el. Fiica mea e majora si spune ce crede ea. Daca m-ar fi intrebat pe mine, as fi sfatuit-o sa se abtina, pentru ca contextul o obliga la asta”, a declarat Adrian Tutuianu intrebat de jurnalisti daca impartaseste opinia fiicei sale vizavi de protestatari, scrie Digi24.ro.

Ruxandra Tutuianu, angajata, conform profilui sau de Facebook, la Ministerul Afacerilor Externe, a lasat pe pagina sa de Facebook un mesaj jignitor la adresa zecilor de mii de protestatarilor din Piata Victoriei.

„Daca tot iesiti ca oile in Piata Victoriei, cu toate ca nu-mi pasa catusi de putin de urletele voastre prost informate, imi pasa de ce vad ca lasati in urma! Nu e de mirare ca iesiti ca in jungla, sunteti un haos desavarsit! ADUNATI-VA MIZERIILE, STICLELE, HARTIILE, MANCAREA DE PE JOS! Ajung batranii sa stranga dupa voi! Mi-e scarba!”,
este postarea acesteia. Tanara a sters cele de mai sus la scurt timp.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.