Dosarul in care Ioan Oltean a fost acuzat de complicitate la abuz in serviciu, a fost retrimis la DNA de catre Instanta Suprema, pe motiv ca actul de sesizare al DNA contine nereguli, iar rechizitoriul nu este corect, noteaza puterea.ro.

Deputatul PNL Ioan Oltean a fost acuzat de procurorii DNA ca a primit 600.000 de euro de la Mihai Rotaru, actionar la CS Universitatea Craiova, intr-o biserica din Chitila, pentru a interveni in favoarea omului de afaceri la ANRP.

Oltean ar fi intervenit la fosta sefa a ANRP Crinuta Dumitrean, astfel ca Rotaru a obtinut o despagubire de aproape 109 milioane de lei pentru un teren care, potrivit procurorilor, a fost supraevaluat cu peste 87 de milioane de lei.

Deputatii Ioan Oltean si Catalin Teodorescu, alaturi de Crinuta Dumitrean si Sergiu Diacomatu, au fost trimisi in judecata de procurorii DNA in iulie 2016.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.