Jandarmeria Romana le multumeste, intr-o postare pe pagina oficiala de Facebook, cetatenilor care au prostestat pasnic si au respectat indicatiile fortelor de ordine si anunta ca a primit numeroase inregistrari pe care le va folosi pentru identificarea si sanctionarea protestatarilor violente, care au aruncat cu petarde, pietre si sticle incendiare la finalul mitingului. De asemenea, Jandarmeria face apel la cei care au inregistrari cu manifestantii violenti sa le trimita jandarmilor.

"Multumim tuturor acelora care au multiplicat mesajele Jandarmeriei, cetatenilor care au prostestat pasnic si au respectat indicatiile fortelor de ordine, sprijinindu-le astfel in actiunile de asigurare si restabilire a ordinii si sigurantei publice, la nivelul Capitalei.

Am primit numeroase imagini si inregistrari din partea cetatenilor care au fost prezenti ieri in Piata Victoriei, pe care le vom folosi pentru identificarea si sanctionarea, conform legii, a tuturor celor care au comis acte de tulburare grava a ordinii publice, precum si acte de violenta.

Daca detineti materiale de acest fel, va rugam sa le puneti la dispozitia Jandarmeriei Romane folosind urmatoarea adresa de e-mail: op_jr@mai.gov.ro sau pe suport electronic pe adresa institutiei (strada Jandarmeriei, nr. 9-11, sector 1, Bucuresti).

In situatia in care transmiteti pe e-mail, puteti incarca materialele prin site-urile de transfer disponibile pe internet.

Va rugam sa #distribuiti acest mesaj!

Va multumim!", este mesajul publicat pe contul oficial de Facebook al Jandarmeriei Romane.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.