Un incendiu a izbucnit, in noaptea de joi spre vineri, in mall-ul Sun Plaza din Bucuresti.

UPDATE: Un barbat de 55 de ani, care se afla in incinta mall-ului in momentul in care a izbucnit incendiul,a fost internat la Sectia de terapie intensiva a Spitalului Bagdasar-Arseni, cu arsuri de cai respiratorii. "Barbatul este internat la Terapie Intensiva si este intubat, avand arsuri de cai aeriene superioare. Nu a suferit arsuri pe piele", a declarat, pentru News.ro, Florin Bica, purtatorul de cuvant al Spitalului Bagdasar-Arseni.

Potrivit primelor informatii incendiul a pornit dupa ce o masina a luat foc in parcarea subterana a centrului comercial, iar flacarile s-ar fi extins la o incapere aflata langa parcare si care tine de depozitul mall-ului. De asemenea, focul a afectat un panou de electricitate. Trei persoane au fost transportate la spital, una ranita grav, scrie libertatea.ro.

In urma cu cateva zile, un al incident grav a avut loc intr-un mare centru comercial din Capitala. O femeie a murit, pe 24 ianuarie, dupa ce a alunecat de pe scarile rulante, in Plaza Bucuresti.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.