Doi elevi de clasa a XI-a de la Colegiul National ”Grigore Moisil” din Brasov, olimpici la informatica, au fost sanctionati cu nota 4 la purtare dupa ce au sarit de la etajul I al scolii in zapada, ca sa se distreze. Adolescentii risca sa fie exmatriculati la prima abatere.
Incidentul s-a petrecut in urma cu o saptamana, la Colegiul National ”Grigore Moisil“ din Brasov, cand cei doi elevi de clasa a XI-a au sarit pe geam de la etajul I, aterizand in zapada, in aplauzele colegilor lor. Imaginile au fost publicate ulterior pe retelele de socializare, relateaza News.ro.

Cei doi adolescenti sunt olimpici la informatica si sportivi de performanta, unul practicand parasutism, iar celalalt, sarituri cu schiurile.

Acum, concucerea scolii a decis sanctionare celor doi elevi. Ei au primit nota 4 la purtare si risca sa fie exmatriculati daca vor mai incalca regulementul colegiului.

”Reprezentantii scolii au procedat conform regulamentului, au constituit consiliul profesoral in care au discutat problema elevilor si au luat masurile care se impun, conform regulamentului lor intern“, a declarat Mirela Blemovici, inspector general adjunct al Inspectoratului Scolar Judetean Brasov.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.