Presedintele interimar al PNL, Raluca Turcan, a transmis un mesaj cu privire la evenimentele celebrate pe 24 ianuarie la nivel national, scrie romanialibera.ro.

"Unirea de la 1859 s-a facut pe baza unui proiect modernizator si democratic, dupa modelul celor mai avansate standarde occidentale ale vremii. S-a facut pentru construirea institutiilor unui stat modern, nicidecum pentru restaurarea vechilor randuieli de tip feudal. Unirea s-a facut pentru interesele nationale si egalitatea in fata Legii, nu pentru privilegiile si impunitatea unui grup de oameni. S-a facut in numele instaurarii Legii si impotriva Faradelegii.

In aceasta zi de sarbatoare a unirii si solidaritatii nationale, Partidul National Liberal considera ca trebuie sa ne reamintim unul din mesajele de temelie lasate de fauritorii statului roman unit si modern: niciun mare proiect national, oricat de generos, nu se poate construi pe minciuna, faradelege si prin punerea unor interese meschine de grup deasupra vointei romanilor", a scris Raluca Turcan pe Facebook.



Citeste si:


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.