Scriitorul Mircea Cartarescu lanseaza un atac dur la adresa Guvernului si lauda actiunea sefului statului de a participa la protestele de duminica seara din Piata Universitatii, demonstrand, in opinia sa, ca este "un om de stat care cunoaste interesele Romaniei si ale romanilor", scrie romanialibera.ro.
"Poporul roman n-a ales parlamentul asta de hoti, nici guvernul asta de semi-analfabeti. El a votat pentru o viata mai buna si mai demna, nu pentru o mafie spoliatoare care vrea acum sa scape de puscarie. Iar acum oamenii sunt in strada si acolo vor ramane pana va trece pericolul unor legi facute pentru cei care le dau. L-am subestimat pe presedintele Iohannis, se vede acum ca e un om de stat care cunoaste interesele Romaniei si ale romanilor. Nu avem un alt pol politic in stare sa se opuna hotilor. Presedintele trebuie sprijinit acum, in perioada asta, ca garant al unei justitii libere", a scris Mircea Cartarescu pe Facebook.



Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.