Un barbat a fost retinut, luni, de catre procurori, dupa ce duminica seara si-a impuscat mortal fosta iubita, cu o arma de vanatoare pe care a cumparat-o cu cateva zile inainte de atac. Crima a avut loc intr-un bar.

Un barbat de 30 de ani din Targu Mures a impuscat doua persoane aflate intr-un bar din oras, una dintre victime, care a decedat, fiind fosta sa iubita, in varsta de 28 de ani.

Suspectul a mers cu o arma de vanatoare cu alice la barul in care lucra fosta sa iubita. ”Din strada, prin fereastra localului, barbatul a tras doua focuri de arma in directia femeii, pe care a nimerit-o, dar a ranit si un client. Femeia a fost transportata la spital, unde a apucat sa relateze cele intamplate, insa ulterior a decedat din cauza ranii suferite”, a declarat purtatorul de cuvant al Parchetului de pe langa Tribunalul Mures, Gheorghe Costea, pentru News.ro.

Femeia a fost impuscata in piept, in timp ce clientul a fost nimerit de o alice in picior.

Anchetatorii au sosit la scurt timp la locul atacului, gasind arma abandonata in curtea unei case situate la cateva strazi distanta de incident. Ei au constatat ca arma fusese cumparata de catre suspect in urma cu cateva zile.

Barbatul a fost prins la cativa kilometri de bar si a fost audiat pe parcursul noptii. Luni dimineata, procurorii au emis pe numele sau ordonanta de retinere pentru 24 de ore. ”Suspectul s-a prelevat de dreptul de a nu da niciun fel de declaratii in fata procurorilor”, a mai declarat purtatorul de cuvant al Parchetului.

Colegii victimei afirma ca aceasta avea un copil de doi ani si jumatate cu agresorul.

Barbatul are antecedente penale si risca inchisoare de la 15 la 25 de ani sau detentie pe viata.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.