Un nou club din Bucuresti este mistuit de flacari, la 64 de saptamani de la incendiul din Colectiv, spun reprezentantii Asociatiei Colectiv, care se intreaba cum mai este posibil asa ceva.

"La 64 de saptamani de la incendiul din Colectiv, istoria se repeta si un nou club din Bucuresti este mistuit de flacari. Din fericire, nu sunt raniti grav, insa se putea intampla o noua tragedie. Cum de mai e posibil asa ceva dupa toate cele intamplate?", scriu, pe pagina de Facebook, reprezentantii Asociatiei Colectiv.

In incendiul produs in 30 octombrie 2015 in Clubul Colectiv si-au pierdut viata 64 de tineri, iar alti peste 160 de oameni au fost raniti.

Clubul Bamboo din Bucuresti a ars intr-un incendiu puternic produs vineri noapte.


In urma incendiului, 41 de persoane au ajuns la unitatile de primiri urgente ale spitalelor din Bucuresti, iar zece dintre acestea au fost internate, a declarat ministrul Sanatatii, Florian Bodog.

Purtatorul de cuvant al ISU Bucuresti, Daniel Vasile, a declarat ca Clubul Bamboo avea, din 2009, un aviz pentru securitate la incendiu, insa nu detinea si autorizatie in acest sens. Vasile a mai spus ca clubul a fost amendat de ISU de mai multe ori, ultima data in nnoiembrie 2016, dar neregulile constatate "nu se incadrau in categoria celor care ar fi putut determina inchiderea si suspendarea activitatii clubului".


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.