Un medic homeopat a fost condamnat, joi, de Judecatoria Constanta, la patru ani si doua luni de inchisoare cu executare pentru act sexual cu minori si corupere sexuala.

Decizia instantei nu este definivita si poate fi atacata cu apel in termen de zece zile de la comunicare.

Judecatorul Bodgan Arhip, de la Judecatoria Constanta, a dat, joi, decizia in dosarul in care medicul homeopat Victor Emanuel Bot a fost trimis in judecata pentru viol si corupere sexuala a minorilor.

Magistratul a decis sa schimbe incadrarea juridica din viol in act sexual cu un minor, in cele doua cazuri.

Astfel, medicul homeopat a primit cate trei ani pentru fiecare infractiune de act sexual cu un minor, sase luni pentru corupere sexuala, Victor Emanuel Bot urmand sa execute in final patru ani si doua luni de inchisoare. Din aceasta pedeapsa urmeaza sa se scada perioada retinerii si arestarii preventive, din data de 8 iunie pana la zi.

Decizia Judecatoriei Constanta nu este definitiva si poate fi atacata cu apel in termen de zece zile de la comunicare la Curtea de Apel Constanta.

Victor Emanuel Bot a fost trimis in judecata de catre procurorii Parchetului de pe langa Judecatoria Constanta pentru doua infractiuni de viol si una de corupere sexuala, victimele sale avand varste de sapte, 11 si 13 ani.

"Profitand de calitatea sa de medic si abuzand de increderea si influenta sa asupra victimei, a constrans-o pe aceasta sa se supuna unui act sexual oral realizat de inculpat asupra persoanei vatamate, penetrand-o partial in vagin, fara a-i provoca deflorarea”, au precizat procurorii, referindu-se la doua dintre cazuri, iar in cel de-al treilea medicul homeopat “s-a dezbracat si si-a expus organele genitale in fata persoanei vatamate”, au mai spus anchetatorii.

Toate faptele s-au petrecut in cabinetul medicului homeopat, unde victimele se aflau pentru sedinte de reflexoterapie sau consultatie.

Citeste si:
Preotul din Constanta, acuzat ca a incercat sa corupa sexual o a...
Preotul din Constanta, acuzat...

Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.