Ioana Besoiu si-a informat fanii despre inmormantarea regretatului ei tata, informeaza libertatea.ro.

"Tatal meu, ION BESOIU, a incetat din viata. Trupul neinsufletit va fi depus joi 19 ianuarie la orele 16.00 la Capela Cimitirului Bellu Ortodox. Vineri 20 ianuarie de la orele 15.00, cei care l-au cunoscut si apreciat isi pot lua ramas bun la Teatrul 'L.S.Bulandra', foaierul Salii Liviu Ciulei incepand cu orele 15.00, unde va fi depus pana sambata 21 ianuarie la orele 12.00. Slujba de inmormantare va avea loc sambata 21 ianuarie la ora 13.00 la Cimitirul Bellu Ortodox", a scris Ioana Besoiu pe o pagina de socializare.

Ioana Besoiu este fata actritei Emilia Dobrin, cea de-a treia sa partenera de viata a actorului Ion Besoiu, scrie antena3.ro.

Ion Besoiu, cunoscut pentru roluri din filme ca ”Toate panzele sus” si ”Bucuresti Non Stop”, a murit miercuri, la varsta de 85 de ani. Actorul era internat de mai mult timp la Institutul de Urgenta pentru Boli Cardiovasculare Prof. Dr. C.C. Iliescu din Bucuresti si, in ultimele zile, in sectia de Terapie Intensiva a institutiei, starea sa fiind foarte grava.

Citeste si: Ion Besoiu era pregatit pentru moarte. Declaratiile actorului in ultimul sau interviu


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.