Administratia Nationala de Meteorologie a emis o atentionare cod galben de intensificari ale vantului, ninsori moderate cantitativ si, temporar, viscol, pentru patru judete.

Astfel, in intervalul 16 ianuarie, ora 23.00 - 17 ianuarie, ora 14.00, in judetele Caras-Severin, Mehedinti, Calarasi si Constanta rafalele de vant vor depasi 55...60 km/h si temporar vor fi ninsori moderate cantitativ, viscolite.

Meteorologii mentioneaza ca in sud-estul judetului Constanta vor fi precipitatii mixte, scrie hotnews.ro.

De asemenea, in intervalul 16 ianuarie, ora 23.00 - 18 ianuarie, ora 20.00 in regiunile din sudul si sud-estul tarii vantul va avea intensificari cu viteze de 40...50 km/h, iar local in judetele Ialomita, Buzau, Braila, Tulcea si Vrancea rafalele vor depasi 55...60 km/h. In Banat, Oltenia, jumatatea de sud a Munteniei si in Dobrogea temporar vor fi ninsori in general slabe.

In zona municipiului Bucuresti temporar vantul va atinge 40...50 km/h si vor fi intervale de timp in care va ninge slab.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.