O femeie de 34 de ani a fost accidentata mortal pe un drum judetean din Vaslui, in timp ce mergea spre casa tinandu-l de mana pe fiul sau de zece ani. Soferul care a produs accidentul a fugit de la locul faptei, fiind cautat de politisti.

Politistii vasluieni cauta un sofer care, sambata seara, a accidentat mortal o femeie de 34 de ani, in localitatea Rebricea, transmite News.ro.

Femeia a fost lovita de masina, sustin anchetatorii, in timp ce mergea spre casa, pe marginea soselei, tinandu-l de mana pe fiul sau de zece ani.

Imediat dupa accident, baiatul a fugit acasa sa anunte rudele, trupul femeii fiind gasit, intre timp, de catre un barbat care a anuntat Politia si Ambulanta. Echipajul medical ajuns la fata locului a constatat decesul femeii, care avea leziuni grave.

”Politistii au inceput cercetari pentru identificarea autorului accidentului, care a plecat de la locul faptei. In acest sens, s-au constituit filtre la intrarile in municipiile Vaslui si Iasi, fiind anuntati si colegii din judetele invecinate”, a declarat, duminica, pentru News.ro purtatorul de cuvant al Politiei Judetene Vaslui, Loredana David.

Politistii vasluieni au intocmit dosar penal in acest caz pentru ucidere din culpa si parasirea locului accidentului fara incuviintarea organelor de ancheta.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.