Biserica Ortodoxa Romana a fost subiectul mai multor controverse de-a lungul timpului, insa unii preoti reusesc sa surprinda placut, chiar si dupa cele mai incerte dezvaluiri si scandaluri.

Mitropolitul Ioan al Banatului a reusit, ca in mai putin de 24 de ore, sa rezolve situatia disperata a unei femei cu patru copiii care locuia intr-un grajd de la marginea localitatii Comlosu Mare.

”Eram cu probleme bisericesti cand, aseara, am aflat de femeie. Am spus ca imediat plecam acolo. I-am gasit, la lumina farurilor de la masina, la aproape doi kilometri de sat, intr-un colt de grajd – femeia si cei patru copii. Imediat i-am luat in masina si i-am dus in sat, la caldura. Nu-i venea sa creada Pe femeie am dus-o la magazin si am cumparat tot ce-i trebuia – de la detergent pana la fructe pentru copii. I-am spus la preotul din sat ca pana dimineata sa gaseasca o solutie. Un cetatean avea o casa cu patru camere si 3000 de metri patrati de vanzare si, astazi, am fost si am batut palma cu el sa cumparam din banii bisericii locuinta. Femeia s-a mutat cu copiii acolo. Trebuie sa facem actele”, a povestit, pentru PRESSALERT.ro, IPS Ioan, mitropolitul Banatului.

Chiar si asa, mitropolitul s-a deplasat si pana la Penitenciarul Timisoara pentru a-i transmite sotului femeii ca atat ea, cat si copii sunt acum bine si au un acoperis deasupra capului.

Nu este prima data cand mitropolitul Banatului face un asemenea gest, aceasta fiind a cincea casa pe care o cumpara pentru familii nevoiase, arata pressalert.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.