Administratia Nationala de Meteorologie a emis o atentionari cod portocaliu de viscol puternic si polei, fiind vizate mai multe judete.

In intervalul 10 ianuarie, ora 22.00- 11 ianuarie, ora 08.00 "pe parcursul noptii de marti spre miercuri (10/11 ianuarie) in judetele Constanta si Tulcea vor fi intervale cu rafale de 70...80 km/h, ninsori puternic viscolite, dar si precipitatii mixte ce vor depune polei".

De aemenea, meteorologii anunta ca "in noaptea de marti spre miercuri (10/11 ianuarie) si in prima parte a zilei de miercuri (11 ianuarie), in judetele Calarasi, Ialomita, Braila, Buzau si Vrancea temporar viscolul va fi puternic, viteza vantului va atinge 70...80 km/h, troienind zapada si reducand vizibilitatea sub 50 m", noteaza digi24.ro.

Pentru aceasta arie, codul portocaliu intra in vigoare marti de la ora 23:00 si este valabil pana miercuri la ora 15:00.

In Capitala si alte 36 de judete se mentine pentru marti avertizarea cod portocaliu de ger.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.