O femeie de 43 de ani a fost gasita moarta in zapada, duminica, in fata portii locuintei sale din localitatea vasluiana Pribesti. Reprezentanti Serviciului de Ambulanta spun ca, cel mai probabil, victima a cazut si nu s-a mai putut ridica, fiind cunoscuta drept conumatoare de alcool.

Potrivit reprezentantilor Serviciului de Ambulanta Judetean (SAJ) Vaslui, trupul femeii, in mare parte acoperit de zapada, a fost descoperit de catre un vecin, in cursul diminetii de duminica, in timp ce trecea pe drumul din fata locuintei victimei. Barbatul a sunat la numarul de urgenta 112 pentru a solicita o ambulnata.

”Femeia a fost gasita inghetata in fata portii locuintei sale, fiind decedata de mai multe ore. Victima era cunoscuta ca si o consumatoare de bauturi alcoolice astfel incat, cel mai probabil, a cazut in zapada, fara a mai reusi sa se ridice”,
a declarat, duminica, pentru News.ro, purtatorul de cuvant al SAJ Vaslui, medicul Dan Ungureanu.

Cadavrul femeii va fi preluat de Serviciul de Medicina Legala Vaslui in vederea efectuarii autopsiei si stabilirii cauzei decesului

Tot in cursul diminetii de duminica, un tanar de 18 ani, gasit cazut pe o strada din municipiul Barlad din cauza consumului de alcool, a fost preluat de un echipaj de la Ambulanta si transportat la Spitalul de Urgenta Barlad.

Judetul Vaslui s-a aflat sub cod galben de viscol de joi seara, atentionarea fiind prelungita sambata de catre meteorologi.

Astfel, pana duminica, la ora 22.00, sub cod se afla si judetele Suceava, Botosani, Harghita, Neamt, Iasi, Sibiu, Valcea, Arges, Brasov, Covasna, Bacau Vaslui, Dambovita, Prahova, Buzau, Vrancea, Calarasi, Braila, Galati, Ialomita, Constanta si Tulcea.

In intervalul mentionat, in estul si sud-estul tarii, dar si la munte, vor fi perioade in care vantul va avea intensificari, cu viteze de 50-60 km/h si, pe arii restranse, 70-75 km/h, spulberand si troienind zapada, potrivit reprezentantilor ANM.

Pe parcursul zilei de duminica in Moldova, Dobrogea, estul Munteniei si local in Carpatii Meridionali si Orientali, temporar va mai ninge si se va depune strat nou de zapada.

Ninsori, in general slabe cantitativ, se vor semnala la nivel local si in regiunile centrale si in restul regiunilor sudice, iar in extremitatea de sud-vest a teritoriului vor mai fi unele intensificari ale vantului, precizeaza meteorologii.

Citeste si:
România, sub avertizare meteo de ger până joi dimineață. În 8...
România, sub avertizare meteo...

De asemenea, meteorologii au emis, sambata dimineata, un cod galben de vreme geroasa in toata tara pana pe 9 ianuarie inclusiv, temperaturile urmand sa coboare frecvent la -25 de grade.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.