Administratia Nationala de Meteorologie a actualizat atentionarile de vreme rea pe raza a 26 de judete.

Codul portocaliu ramane in vigoare pana la ora 23.00 in Calarasi, Ialomita, Buzau, Braila, Constanta, Tulcea, Galati si Vrancea, viscolul va continua sa fie puternic, rafalele vantului vor atinge si temporar vor depasi 70...85 km/h, reducand vizibilitatea sub 50 m si troienind zapada.

Sub cod galben de ninsoare se vor fi tot pana la ora 23.00, judetele Suceava, Botosani, Neamt, Iasi, Bacau, Vaslui, Covasna, Dambovita, Brasov, Sibiu, Valcea, Arges, Prahova, Giurgiu, Mehedinti, Teleorman, Olt, Dolj, dar si Capitala.

Meteorologii anunta ca in Oltenia, Muntenia, Dobrogea si Moldova, precum si in zona Carpatilor de Curbura, local ninsorile vor fi insemnate cantitativ si se va mai depune strat de zapada, scrie antena3.ro.

Va fi viscol in Dobrogea, estul Munteniei, extremitatea de sud-vest a Olteniei si in cea mai mare parte a Moldovei, unde vantul va avea intensificari cu viteze de 50…70 km/h. In Carpatii de Curbura si zona inalta din Carpatii Meridionali rafalele vor depasi 80…90 km/h, iar zapada va fi spulberata si troienita.

Avertizarea cod galben va fi activa si in intervalul 6 ianuarie, ora 23:00 - 7 ianuarie, ora 10:00, in Dobrogea, Baragan si Moldova.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.