Administratia Nationala de Meteorologie a emis o atentionare nowcasting cod rosu de viscol pentru mai multe regiuni.

Update 10.30- Codul rosu de viscol a fost extins pana la ora 18.00 in nord-estul judetului Constanta, estul judetului Tulcea - zona Deltei Dunarii.

Update- Codul rosu de viscol a fost extins pana la ora 16.00 in judetele Buzau si Braila. De asemenea, meteorologii au emis cod rosu pentru judetul Vrancea, in vigoare tot pana la ora 16.00.

Astfel, sub cod rosu se afla sud-estul judetului Buzau, jumatatea sudica a judetului Braila, jumatatea sud-vestica a judetului Tulcea, vestul judetului Constanta, cea mai mare parte a judetului Ialomita si Calarasi.

In aceste zone se vor semnala intensificari ale vantului cu rafale de peste 85 km/h, zapada puternic viscolita si troienita, vizibilitate redusa spre zero.

Avertizarea este valabila pana la ora 13.00.

Drumurile nationale din judetele Calarasi, Braila, Ialomita si Constanta au fost inchise, scrie digi24.ro. Autostrada Soarelui este, de asemenea, inchisa.

In Calarasi, 23 de localitati au ramas fara energie electrica din pricina visolului.

De asemenea, Capitala si alte 10 judete se afla sub cod portocaliu de viscol pana vineri la ora 18.00, iar alte 15 judete sunt sub cod galben pana vineri, la ora 20.00.

Citeste si: Trenuri anulate, zboruri intarziate, masini blocate in zapada din cauza vremii


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.