Presedintele Klaus Iohannis incepe sa isi recastige fanii de pe Facebook pe care i-a pierdut in urma cu un an, cand a declarat ca o hotarare judecatoreasca definitiva in cadrul Antena Group ar fi... un banal administrativ.
Actiunile presedintelui Klaus Iohannis din ultimele saptamani il fac sa-si recupereze fanii pierduti pe Facebook in ultimul an. In februarie anul trecut, presedintele - personalitatea politica din Romania cu cea mai mare popularitate pe retelele sociale - pierduse cateva zeci de mii de prieteni pe Facebook in decurs de 48 de ore. Acest lucru s-a intamplat in timpul scandalului legat de Antena Group, care urma sa paraseasca sediul, confiscat de FISC.

Acum, presedintele si-a recuperat pierderea, ba are si fani in plus, scrie Digi24.ro. Pagina de Facebook a lui Klaus Iohannis a inceput sa recupereze like-urile dupa ce presedintele a refuzat sa o numeasca pe Sevil Shhaideh premier, dar si dupa ce, ieri seara, l-a ironizat pe Liviu Dragnea.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.