De trei zile, satenii din comuna Corni, judetul Botosani, protesteaza in fata primariei, pentru a-l face pe edil sa-si dea demisia. Oamenii sunt nemultumiti de faptul ca primarul Dorel Dorneanu nu a organizat traditionala petrecere de Revelion, devenita o "marca" a comunei lor.

Primarul Dorel Dorneanu nu a organizat anul acesta traditionala petrecere de Revelion, in comuna Corni, si nici nu a impodobit-o de sarbatoare, ba chiar a plecat din localitate in ultimele zile din an. Nemultumiti, peste 1.000 de oameni au venit in fata primariei sa ii ceara socoteala, iar unii dintre ei au aruncat cu oua in edil.

Prins in mijlocul multimii, acesta a avut nevoie de ajutorul jandarmilor pentru a scapa de furia satenilor. Dorel Dorneanu spune ca nu a putut organiza traditionala petrecere din lipsa de fonduri, dar si pentru ca se fac lucrari la Caminul Cultural, unde, pana anul acesta, se facea evenimentul.

Pe fondul tensiunilor cu satenii, primarul Dorel Dorneanu a suferit, marti, in a treia zi de proteste, un puseu de tensiune si a ajuns la Spitalul Judetean de Urgente Mavromati, unde a ramas internat.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.