Sebastian Ghita, disparut din 21 decembrie, nu s-a prezentat nici astazi la IPJ Prahova, unde trebuia sa semneze la ora 10:30, in cadrul controlului judiciar impus in dosarul in care este cercetat pentru mai multe fapte de coruptie.

Este pentru a doua oara cand Ghita incalca aceasta prevedere stabilita prin ordonanta care stipuleaza ca trebuie sa se prezinte saptamanal la Politie pentru a semna, scrie libertatea.ro.

Este pentru a doua oara cand Ghita incalca aceasta prevedere stabilita prin ordonanta care stipuleaza ca trebuie sa se prezinte saptamanal la Politie pentru a semna.

In dosarul in care se afla sub control judiciar, Ghita este judecat pentru fapte de coruptie, alaturi de fosti sefi de Parchet si Politie din Prahova.

Citeste si:


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.