Evacuarea celor circa o mie de oameni care se aflau in mall-ul Park Lake sambata dupa-amiaza, cand a fost primita o alerta cu bomba, a durat aproximativ o ora deoarece au fost si persoane care au refuzat sa iasa din complex, spunandu-le politistilor ca le strica sarbatorile, a declarat purtatorul de cuvant al Politiei Capitalei, Bogdan Ghebaur.

UPDATE

Alarma de la mall-ul Park Lake a fost falsa; politistii au incheiat verificarile dupa patru ore.

Alarma de la mall-ul Park Lake s-a dovedit falsa, politistii terminand verificarile dupa aproximativ patru ore de la primirea apelului la 112 prin care era anuntata amplasarea mai multor bombe in centrul comercial.

Potrivit purtatorului de cuvant al Politiei Capitalei, Bogdan Ghebaur, verificarile politistilor au durat aproximativ patru ore, fiind controlate toate incaperile din centrul comercial, fara a fi gasite obiecte suspecte.

Reprezentantul Politiei a mai spus ca mare parte din magazine au ramas inchise, iar cateva si-au reluat activitatea dupa ce politistii au terminat verificarile.

Mall-ul Park Lake din Sectorul 3 al Capitalei a fost evacuat in urma unui apel telefonic primit la 112 in jurul orei 15.00, cand a fost anuntata amplasarea mai multor bombe in incinta centrului comercial.

Potrivit purtatorului de cuvant al Politiei Capitalei, apelul a fost facut la 112 de pe o cartela prepay de catre un barbat a carui identitate este in continuare necunoscuta.

In mall se aflau in jur de 1.000-1.200 de persoane, care au fost evacuate.


Intrebat de ce operatiunea de evacuare a durat atat de mult, respectiv aproximativ o ora, Bogdan Ghebaur a spus ca politistii au avut probleme cu unele persoane. "Au refuzat pe motiv ca le stricam sarbatorile. In cele din urma, oamenii au inteles si au parasit mall-ul. Atat de mult a durat sa fie evacuate 1.000-1.200 de persoane", a spus Ghebaur, precizand ca inceperea evacuarii s-a dispus la aproximativ 10 minute de la primirea apelului la 112.

Traficul pe bulevardul Liviu Rebreanu, unde se afla mall-ul, si pe stradutele din jur a fost blocat timp de aproximativ o ora.

"In urma apelului primit la 112, primul echipaj a ajuns la fata locului dupa aproximativ 4 minute, a blocat accesul in mall si s-a dispus evacuarea oamenilor, care s-a facut progresiv, pentru a nu se crea panica", a afirmat reprezentantul Politiei Capitalei.

Citeste si:
Smiley și Gina Pistol, pregătiri pentru sărbătorile de iarnă:...
Smiley și Gina Pistol,...

Intrebat de ce operatiunea de evacuareaa durat atat de mult, respectiv aproximativ o ora, Bogdan Ghebaur a spus ca politistii au avut probleme cu unele persoane. "Au refuzat pe motiv ca le stricam sarbatorile. In cele din urma, oamenii au inteles si au parasit mall-ul. Atat de mult a durat sa fie evacuate 1.000-1.200 de persoane", a spus Ghebaur, precizand ca inceperea evacuarii s-a dispus la aproximativ 10 minute de la primirea apelului la 112.

La ora transmiterii acestei stiri, politistii continua sa faca verificari in mall-ul Park Lake, unde accesul este blocat. Totusi, traficul a fost reluat pe bulevardul Liviu Rebreanu si pe stradutele din jur, unde nu s-a putut circula timp de aproximativ o ora.

Mall-ul Park Lake din Sectorul 3 al Capitalei a fost evacuat in urma unui apel telefonic primit la 112 in jurul orei 15.00, cand a fost anuntata amplasarea mai multor bombe in incinta centrului comercial.

Citeste si:
Val de aer polar peste toată România. Alertă de furtuni și ploi:...
Val de aer polar peste toată...

Potrivit purtatorului de cuvant al Politiei Capitalei, apelul a fost facut la 112 de pe o cartela prepay de catre un barbat a carui identitate este in continuare necunoscuta.

La fata locului se afla mai multe echipaje de interventie, care verifica toate incaperile cladirii, transmite News.ro.


Mall-ul Park Lake din Capitala a fost evacuat, sambata dupa-amiaza, in urma unui apel telefonic prin care a fost anuntata amplasarea mai multor bombe in incinta centrului comercial, la ora transmiterii acestei stiri politistii facand verificari la fata locului.

Potrivit purtatorului de cuvant al Politiei Capitalei, Bogdan Ghebaur, apelul a fost primit in jurul orei 15.00, de la un barbat care a anuntat ca in incinta mall-ului Park Lake din Capitala au fost amplasate mai multe bombe.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.